Zivatar.hu Zivatar.hu Felhőtár
Hidzsra 20 (2006) - Zivatar.hu

Hidzsra 20 (2006)

Ez már egy kicsit kalandosabbra sikerült a számomra, pedig a helyszín miatt ez nekem hazai pályának számít.

Emlékmű Városkép

Már az első ellenőrző pontnál gondjaim akadtak, mivel a leírás szerint a második kőfejtő után, a korlátos lépcsőnél kellett balra fordulni, de én se kőfejtőt, se korlátot nem láttam. Túl is mentem, de szerencsére néhány méter után visszafordultam, amikor kezdett gyanús lenni a dolog. A pontőrök is lejöttek az útra, mert, mint később kiderült az előttem haladók szóltak nekik.

Az EP után a beton mögött kellett az ösvényen tovább menni. Én két ösvényt találtam, a rosszon mentem le. Lent az utcában lehetett korrigálni.

Szűk utcák Kilátás a Gellért-hegyre

A következő eltévedésem a Farkas-völgy előtt volt még fenn a hegyen a TV-torony mellett, kissé hamar fordultam jobbra. Végülis további szerencsétlenkedések után egyszercsak eljutottam a 2. EP-ig (itt már többen voltunk, akik nem tudtuk merre is kéne menni). Utána a Csacsi-rétig viszonylag egyszerűen eljutottunk, ahol kaptunk a már mások által említett keleti édességből. Valóban finom íze volt.

Ezután már egyedül mentem tovább, bár Zugligeten még egyszer találkoztam alkalmi túratársaimmal. Az útvonal innen számomra már tényleg ismert volt és többet nem tévedtem el. A tündér-hegyi kőfejtőnél, meg a Tündér-sziklánál gyönyőrű volt a kilátás Budapestre. A Balogh Ádám-sziklánál üdítő volt az EP-n. A célba 5:09-es idővel értem(saját mérésem), és érzésem szerint a táv jóval hosszabb volt a megadott 21km-nél, de ezt is majd ki fogom számolni.

János-hegy Kilátás a Tündér-szikláról

Javaslatom talán annyi, hogy legközelebb az emléklapra kerülhetne dátum is.

Szerző: jannesz
Létrehozás: 2006-05-07

Név
E-mail cím
Honlapod címe (ha van)
Hozzászólás
Mennyi három meg három (betűvel)?

eXTReMe Tracker